ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Βεράτι: «Τιμή να με συγκρίνουν με τον Πίρλο»

http://edoelos.blogspot.gr/Αρκετοί συγκρίνουν τον Μάρκο Βεράτι με τον Αντρέα Πίρλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως διάδοχο του, με τον άσο της Παρί να αισθάνεται τεράστια τιμή που βάζουν το όνομά του δίπλα σε εκείνο του 35χρονου.

Μόνο τιμή αισθάνεται ο Μάρκο Βεράτι αναφορικά με τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ αυτού και του Αντρέα Πίρλο.

Αρκετοί χαρακτηρίζουν τον νεαρό μέσο ως τον διάδοχο του έμπειρου μέσου στο κέντρο της εθνικής Ιταλίας, με τον ίδιο να "στάζει μέλι" για τον 35χρονο.

«Θα είναι τεράστια τιμή να είμαι ο αντικαταστάτης του Πίρλο στην Ιταλία. Ο Αντρέα έχει μία τεράστια καριέρα και συνεχίζει να είναι ένας φανταστικός παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιοδήποτε ματς. Το να με συγκρίνουν με ένα πρωταθλητή σαν και αυτόν είναι μεγάλη τιμή», ήταν τα λόγια του 22χρονου που, στη συνέχεια, τόνισε ότι "είδωλά" του είναι παίκτες, όπως ο Πίρλο και ο Ινιέστα.

«Παίκτες όπως ο Πίρλο ή ο Ινιτέστα είναι αυτοί που θαυμάζω και προσπαθώ να μάθω από αυτούς. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζονται και προσπαθώ να εντάξω κάποια στοιχεία τους στο παιχνίδι μου», κατέληξε.

Ο Μάρκο Βεράτι μετακόμισε από την Πεσκάρα στην Παρί Σαν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2012 για το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, με τον Ιταλό να μετράει μέχρι στιγμής 125 συμμετοχής και δύο γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων
.
Πηγή: Σπορ FM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου