ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Λαφαγιέτ: "Να βγούμε από την αρχή να παλέψουμε"

http://edoelos.blogspot.gr/"Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πλάνο μας", σχολίασε ενόψει του τέταρτου αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Λαφαγιέτ και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει από την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, μιλώντας για την αναμέτρησης της Πέμπτης (23/4, 22:00) κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Με νίκη οι Πειραιώτες παίρνουν την πρόκριση για το Final-Four της Μαδρίτης.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει πολύ καλή άμυνα. Έκανε συχνά παγίδες σε κάποιους παίκτες μας. Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πλάνο μας αλλά σίγουρα αυτοί ετοιμάζουν πολλά πράγματα για το τέταρτο παιχνίδι.
Οι φίλοι μας έρχονται και μας βοηθούν και θέλουμε να την κερδίσουμε πρέπει να βγούμε από την αρχή και να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι θα βγουν «πεινασμένοι» στο παρκέ, για να γυρίσουν την σειρά σπίτι τους.
Πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας και να βγούμε πιο δυνατοί. Έχουμε τους οπαδούς μας από πίσω ενώ κατέληξε πως "το πρώτο παιχνίδι εδώ ήταν πιο δύσκολο. Αλλά θα υπάρχει πίεση και στο δεύτερο ματς".
Πηγή: Sport 24 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου