ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μορφέσης: "Υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη για τον τελικό της Euroleague στο πόλο γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαμπαντέλ.



Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη για τον τελικό της Euroleague στο πόλο γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαμπαντέλ, τονίζοντας πως είναι υψηλού επιπέδου η ομάδα του Χάρη Παυλίδη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Βουλιαγμένη και στις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Για την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τις Ισπανίδες: "Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά πιεσμένος και αγχωμένος στον ημιτελικό με την Κίνεφ, διότι ήταν το φαβορί και όταν είσαι φαβορί μερικές φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Είχε ένα μέτριο παιχνίδι, αλλά ήταν δίκαιος νικητής, αφού ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στον τελικό θα είναι διαφορετική ομάδα, θα παίξει πιο απελευθερωμένα το πόλο που ξέρει, διότι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αφού και οι παίκτριές του, τόσο οι ξένες, όσο και οι Ελληνίδες, είναι υψηλού επιπέδου. Και η Σαμπαντέλ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή. Το έδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο, στην έδρα της Σαμπαντέλ, όταν έχασε με ένα γκολ, σε ένα ματς που είχε εχθρική διαιτησία. Στον Πειραιά δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο. Μυστικά, πάντως, δεν υπάρχουν και η μία ομάδα ξέρει την άλλη. Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να έχει καθαρό μυαλό, να αξιοποιήσει την έδρα του και να παίξει χωρίς άγχος".
Για τη Βουλιαγμένη: "Η Βουλιαγμένη έχει γράψει τη δική της ιστορία στη διοργάνωση. Έμεινε εκτός από μία πολύ καλή ομάδα, αλλά βρίσκεται σε διαφορετική φάση και στηρίζεται περισσότερο σε πιο νεαρά κορίτσια. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η πορεία του ελληνικού γυναικείου πόλο είναι σταθερή τα τελευταία 15 χρόνια και σε συλλογικό επίπεδο και στην Εθνική".
Για τις συνθήκες στο ελληνικό πόλο: "Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον. Λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα, ειδικά για εμάς που ανήκουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά έχουμε επαγγελματικές απαιτήσεις. Για αυτό γκρινιάζουμε. Όλοι μάς θυμούνται για μία εβδομάδα στις επιτυχίες και μετά ξαναγυρίζουμε στην ελληνική πραγματικότητα. Το έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει να παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι, ειδικά τώρα με τα προβλήματα στην κοινωνία, μια και ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου