ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Προετοιμασία με... απρόοπτο στον Ολυμπιακό

Προετοιμασία με... απρόοπτο στον ΟλυμπιακόΕνα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού προστέθηκε στη μακρά λίστα του φετινού Ολυμπιακού. Ο Ολιβερ Λαφαγέτ υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από οστεΐτιδα στην έκφυση του ειδικού οστού και ελαφρά θλάση.

Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικάνος γκαρντ θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία της ομάδας για το φάιναλ φορ της Μαδρίτης. Οι γιατροί υπολογίζουν πως ο Λαφαγέτ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ξεκίνησε με προβλήματα, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν χθες στο παρκέ του ΣΕΦ. Η ομάδα χρειάζεται να υπερασπιστεί τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία νίκησε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και αν επιτευχθεί ο στόχος, τότε ο Ολυμπιακός θα μπει με το απόλυτο πλεονέκτημα στα επικείμενα πλέι οφ της Basket League. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάνε στο ΟΑΚΑ με αυτό το σκεπτικό, αλλά θα κυνηγήσουν τη νίκη.
Κατά τα άλλα, κάθε χρόνο, λίγο πριν από το φάιναλ φορ, η Ευρωλίγκα εμφανίζει την ενότητα «signature stars», για παίκτες που πρόκειται να συμμετάσχουν στην τριήμερη γιορτή του μπάσκετ. Η διοργανώτρια αρχή επέλεξε φέτος τον Βαγγέλη Μάντζαρη και στο σχετικό αφιέρωμα αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον 25χρονο γκαρντ του Ολυμπιακού. Το αφιέρωμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εχει κατακτήσει ήδη δύο Ευρωλίγκες. Η... άφιξή του στην Ευρωλίγκα ήταν από καιρό αναμενόμενη. Ο Μάντζαρης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό από το Περιστέρι. Εχει περάσει καλοκαίρια με τις μικρές εθνικές ομάδες, με τις οποίες έχει κατακτήσει τέσσερα ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια.
Ο Μάντζαρης αρκετές φορές παίρνει τον ρόλο του... αφανούς ήρωα στην απίστευτη άμυνα που παίζει ο Ολυμπιακός. Την ίδια στιγμή είναι από τους πιο ασφαλείς χειριστές της μπάλας στην Ευρωλίγκα και στην τέταρτη σεζόν του είναι τέταρτος σε ασίστ και λάθη στους παίκτες που έχουν παίξει στη διοργάνωση την τελευταία τετραετία".
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου