ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Θετικός σε ινδική κάνναβη ο Γκιστ

http://edoelos.blogspot.gr/Στον Παναθηναϊκό περιμένουν και τα αποτελέσματα από το δεύτερο δείγμα

Λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προέκυψε πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης σε δείγμα που έδωσε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια μέχρι να βγει και το δεύτερο δείγμα του παίκτη, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γκιστ βρίσκεται θετικός σε κάναβη (σ.σ. η πρώτη ήταν το 2011 όταν αγωνιζόταν στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ:
«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.
Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.
Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό».
Πηγή: AEK365 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου