ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Διαλλακτικός εμφανίζεται ο Κοντονής

http://edoelos.blogspot.gr/Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την έναρξη της επεξεργασίας του αθλητικού νομοσχεδίου από την κοινοβουλευτική επιτροπή υποστήριξε πως η πολιτεία δεν θα επέμβει στο αυτοδιοίκητο και προανήγγειλε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο.

Με τροποποιήσεις και προσθήκες θα παρουσιαστεί στην τελική μορφή του το αθλητικό νομοσχέδιο όπως προανήγγειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την έναρξη επεξεργασίας του από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.






"Εμείς δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας" δήλωσε αρχικά ο κ. Κοντονής και πρόσθεσε:

"Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, εμείς από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες".

Οι αλλαγές, όποιες κι αν είναι αυτές, θα κατατεθούν στη Βουλή μετά τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Απριλίου με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ιφαντίνο.

Υπενθυμίζεται ότι η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας και ακολούθως το αθλητικό νομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση, στις αρχές (4-5) ΜαΐουΠηγή: Red Planet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου