ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον Οριέ

http://edoelos.blogspot.gr/
Η Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε χρήση του ειδικού όρου, έδωσε στην Τουλούζ 10.000.000 ευρώ και απέκτησε τον Σερζ Οριέ
Ο Σερζ Οριέ είναι πλέον 100% παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας έκανε χρήση του όρου απόκτησής του από την Τουλούζ.
Ο 22άχρονος διεθνής Ιβοριανός δεξιός μπακ το περασμένο καλοκαίρι πήρε στο Παρίσι με την μορφή δανεισμού με προοπτική αγοράς, η οποία και πραγματοποιήθηκε.
Το ποσό που έδωσε η Παρί υπολογίζεται στα 10.000.000 ευρώ ενώ ο Οριέ θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στην θέση του.
"Το πρότζεκτ (σχεδιασμός) εδώ στην Παρί είναι εξαιρετικό. Βιώνω μία τρομερή χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Είμαι υπερήφανος που ο σύλλογος μου έδειξε ξανά εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι για να βοηθήσω την ομάδα σε Γαλλία και Ευρώπη", τόνισε ο Ζερζ Οριέ αφού υπέγραψε μέχρι το 2019.
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κχελεφί, ανέφερε: "Ο Σερζ Οριέ είναι ένας νέος παίκτης με τεράστιες προοπτικές. Μαζί με τους υπόλοιπες νεαρούς συμπαίκτες του, εκπροσωπούν το μέλλον της PSG. Ήταν λογικό να χρησιμοποιήσουμε τον όρο απόκτησής του".
"Το πλάνο μας προχωρά, κυρίως στην πολιτική μας για την διατήρηση των καλύτερων νέων παικτών στην ομάδα. Ο Σερζ θα αποτελέσει βασικό στέλεχος της Παρί στο μέλλον".
Ο Οριέ έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να αποχωρήσει ο Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ και να είναι πλέον βασικός.
Πηγή: Sport 24 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου