ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Απόβαση 130.000 οπαδών της Ντόρτμουντ στο Βερολίνο

http://edoelos.blogspot.gr/
Τα 500 χιλιόμετρα που χωρίζουν το Ντόρτμουντ από το Βερολίνο είναι... τίποτα για τους οπαδούς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ οι οποίοι κατακλύζουν τη γερμανική πρωτεύουσα ενόψει του τελικού κυπέλλου.
Τι και αν το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου δεν χωρά πάνω από 75.000 θεατές; Τι και αν τα εισιτήρια που έχει πάρει η Ντόρτμουντ είναι πολύ λιγότερα (21.400), καθώς τα έχει μοιραστεί με την έτερη φιναλίστ του τελικού κυπέλλου, Βόλφσπουργκ (σ.σ. τα υπόλοιπα 31.500 τα έχει η ομοσπονδία και οι χορηγοί). Περίπου 130.000 οπαδοί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ θα βρίσκονται απόψε στη γερμανική πρωτεύουσα!

Η Ντόρτμουντ μάλιστα έχει προνοήσει καθώς θα υπάρχει δημόσια προβολή του τελικού στο πρώην αεροδρόμιο 'Tempelhof' στο Βερολίνο για 30.000 άτομα. Φυσικά και αυτό το event είναι πλέον sold out.
Λατρεία για την ομάδα; Κάτι παραπάνω! Φεύγουν από το Ντόρτμουντ, και κάθε γωνιά της Γερμανίας, για να βρεθούν απλά στην πόλη όπου θα παιχθεί ο τελικός. Ο οποίος είναι και ο τελευταίος αγώνας του Γιούργκεν Κλοπ στον αγαπημένο του πάγκο.
"Κιτρίνισε" ο αυτοκινητόδρομος από του Ντόρτμουντ στο Βερολίνο, σχεδόν 500 χιλιόμετρα διαδρομή, "κιτρίνισαν" τα τρένα για την γερμανική πρωτεύουσα, "κιτρίνισαν" τα πάντα!
Like Page
Borussia Dortmund
Sports Team · 12,724,468 Likes
· 1 hr ·
130.000 Borussen werden in Berlin erwartet, einige Zehntausend davon im Stadion. Sie kommen aus allen Ecken Deutschlands und natürlich aus der Fußballhauptstadt schlechthin. Wir freuen uns schon jetzt auf diese unfassbare Atmosphäre!
//
We're expecting about 130,000 Borussia fans in Berlin today, with waves of Black and Yellows set to make their way to the capital city - from all corners of Germany and of course from the country's football capital itself.
See Translation
12,695 Likes · 267 Comments · 403 Shares
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου