ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Μέσα οι Κλάους και Βίτορ, αμφίβολος ο Μακ

http://edoelos.blogspot.gr/
Την Τετάρτη (27/5), θα κριθεί η συμμετοχή του Μακ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και του Γλύκου που ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ.
Με προβλήματα και δύο αμφίβολους στην  αποστολή (εξαιρούνται οι ανέτοιμοι Σαλπιγγίδης, Κωσνταντινίδης, Γκολάσα) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον "πρώτο από τους δύο τελικούς για την πρώτη θέση των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό", όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ.

Ο Βολιώτης τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι. Ανήμερα του αγώνα θα κριθεί και η παρουσία του Μακ που έχει κάκωση στη μέση και έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μολονότι εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις και προπονήθηκαν κανονικά είναι στην αποστολή.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά σε χαμηλότερο ρυθμό, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Εγιάλ Γκολάσα και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.
ADVERTISEMENT
Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Κ.Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου