ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Χρόνος και χρήμα σε Σκόκο

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του τα τελευταία δύο χρόνια στην προσπάθεια που έγινε στο νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ και η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα.




Η περίπτωση του Αργεντινού μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται, καθώς χρειάζεται χρόνο αλλά και χρήμα για να αποφασίσει και φυσικά εκτός από τον ίδιο υπάρχει και η Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σάντερλαντ.



ADVERTISEMENT
Ο Σκόκο δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ πέραν του ποδοσφαιριστή πρέπει να τα βρει και με την ομάδα. Ο "υδραυλικός" μπορεί να έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τον τραυματισμό του, όμως το μεγαλύτερο μείον είναι το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή του, Τόλο Γκαλιέγο, μια σχέση η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε ρήξη τις δύο πλευρές.
Πάντως στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να δώσουν όσο χρόνο χρειάζεται στον Σκόκο, παρακολουθώντας πάντα διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από τον ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται πίεση και οι Κιτρινόμαυροι το γνωρίζουν, γι’ αυτό και προσπαθούν βήμα βήμα να πλησιάσουν στο στόχο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.
Πηγή: AEK1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου