ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στα… πιτς ο Παπαπέτρου

http://edoelos.blogspot.grΕκτός προπονήσεων για τις επόμενες πέντε ημέρες θα μείνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, συνεπώς θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τα playoffs της Α1. Κανονικά ο Κώστας Σλούκας.

Ένας μέσα, ένας έξω στον Ολυμπιακό ενόψει της έναρξης των αγώνων με τον Άρη, για την ημιτελική φάση των playoffs της Α1.

Μετά το ρεπό της Κυριακής (24/5), οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς με τους «κίτρινους», με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στο πόδι και να αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Το πρόβλημα του νεαρού φόργουορντ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο, ωστόσο αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Το ευχάριστο νέο της ημέρας ήρθε από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο ισχίο και έτσι να υπολογίζεται κανονικά.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (25/5) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της καταγγελίας που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο χώρο των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η «πράσινη» ΚΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή και έτσι αναμένεται να γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου