ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Δίνει 35.000.000 ευρώ και παίρνει Κόστα η Μπάγερν Μονάχου

http://edoelos.blogspot.gr/
Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πρέπει να θεωρείται ο Ντόγκλας Κόστα, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο να αφήνει την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους Βαυαρούς, που θα δώσουν 35.000.000 ευρώ στους Ουκρανούς.
Κάτοικος Βαυαρίας πρέπει να θεωρείται ο Ντάγκλας Κόστα, αν ευσταθεί το ρεπορτάζ του καναλιού "Sport 1", το οποίο είναι πολύ καλά ενημερωμένο για τα τεκταινόμενα στην Μπάγερν Μονάχου.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ο 24χρονος Βραζιλιάνος αφήνει την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την Πρωταθλήτρια Γερμανίας, που θα... απλώσει 35.000.000 ευρώ στους Ουκρανούς για να τον παραχωρήσουν.
Ο Κόστα, τον οποίο κάποτε "βάφτισαν" ως νέο Ροναλντίνιο, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν και θα αποτελέσει την τέταρτη πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα, κοστίζοντας όσο ο Μάριο Γκόμεζ για να μετακομίσει στην ομάδα του Μονάχου από την Στουτγκάρδη.
Αυτές τις ημέρες βρίσκεται με την εθνική Βραζιλίας στο Copa America, δεν έχει κερδίσει θέση βασικού από τον Κάρλος Ντούνγκα, αλλά πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ματς με το Περού. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσδοκά πως θα μπορέσει να ασκήσει πίεση στον Άριεν Ρόμπεν και τον Φρανκ Ριμπερί.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου