ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μπαρόχα: "Θέλω ΑΕΚ, σημαντική η παρουσία του Βάργκας"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Αλάιν Μπαρόχα εκφράζει μέσα από το Sport24.gr την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του Ρόναλντ Βάργκας εξαιρετικά σημαντική, όσον αφορά στην ενδεχόμενη προσαρμογή του.
Το όνομα του 25χρονου τερματοφύλακα της εθνικής Βενεζουέλας, Αλάιν Μπαρόχα, ακούστηκε έντονα ως μεταγραφικός στόχος της Ένωσης. Ο διεθνής με τη ''βινοτίντο" γκολκίπερ της Καράκας μιλά στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τη βούλησή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, καταθέτει τί γνωρίζει για το ποδόσφαιρο της χώρας μας και αξιολογεί την παρουσία του συμπατριώτη του, Ρόναλντ Βάργκας, ως εξαιρετικά σημαντική για την ενδεχόμενη προσαρμογή του.
http://edoelos.blogspot.gr/- Αλάιν, καλησπέρα από την Αθήνα. Εδώ, ακούγεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου. Το γνωρίζεις; Θα ήθελες να αγωνιστείς στην ΑΕΚ; 
"Η αλήθεια είναι ότι έχει κυκλοφορήσει αυτή η φήμη στη Βενεζουέλα, αλλά ακόμη δεν έχω κάτι σίγουρο. Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για εμένα η προοπτική να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ.  Αλλά ο ατζέντης του είναι αυτός που χειρίζεται την κατάσταση κι από τη στιγμή που δεν έχω κάτι δεδομένο, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο."

ADVERTISEMENT
  - Τι ξέρεις για την Ελλάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Να πω την αλήθεια έχω ακούσει αρκετά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν τα ξέρω κι όλα. Αρχικά να πω ότι βλέπουμε αγώνες από ελληνικές ομάδες στο Champions League και το Europa League, αλλά και την εθνική σας ομάδα, που ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στην Καράκας αγωνίζονται και δύο συμπαίκτες μου, που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μιγκέλ Μέα Βιτάλι και ο Μπορνταγκαράι (αμφότεροι είχαν αγωνιστεί στο Λεβαδειακό)."
- Στην Αθήνα φθάνει την Παρασκευή για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ένας συμπατριώτης του. Πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του Ρόναλντ Βάργκας, σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;
"Σίγουρα η παρουσία του Ρόναλντ Βάργκας θα ήταν πολύ σημαντική. Τον ξέρω εδώ και πολύ καιρό, από την εθνική Βενεζουέλας. Ο Ρόναλντ ξέρει πολύ καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα με βοηθούσε πολύ στην προσαρμογή μου."
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου