ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θέλουν να κρατήσουν Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο

http://edoelos.blogspot.gr/Να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Αριέλ Ιμπαγάσα θέλουν στον Πανιώνιο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει και το θέμα της απόκτησης του Βασίλη Πατσατζόγλου.

Φορτσάρουν για τα μεταγραφικά στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» μετά την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Διούδη, έχουν ρίξει το βάρος στην παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα που μπορεί να έχει πατήσει τα 38, αλλά σίγουρα με την ποιότητά του είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Εκτός από την περίπτωση του Αργεντίνου, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα απόκτησης του Βασίλη Πατσατζόγλου. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα βρίσκεται στην Αθήνα την Δευτέρα όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τα εργομετρικά.
ADVERTISEMENT
Όσον αφορά στην πρόταση που υπήρξε από την Τουρκία για τον Μπουμάλ, στον Πανιώνιο την έκριναν μικρή και είπαν αρχικά όχι. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η απάντηση θα είναι ίδια σε μεγαλύτερη πρόταση, όμως το δεδομένο είναι πως στην Πλατεία θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη και να στηριχθούν επάνω του την ερχόμενη χρονιά.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου