ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝ ΟΛΣΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ» «Νέα πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

«Νέα πρόκληση ο ΠΑΟΚ»
Τις τελευταίες μέρες ο Ρόμπιν Ολσεν φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, είδηση που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε την Κυριακή (28/6). «Ελπίζουμε για μια λύση ανά πάσα στιγμή. Πιστεύω και περιμένω μια τελευταία προσφορά του ΠΑΟΚ προς τη Μάλμε», δήλωσε χαρακτηριστικά 25χρονος τερματοφύλακας της Μάλμε, στο Soccer Channel.
Ο διεθνής «κίπερ» που δεσμεύεται για άλλους έξι μήνες συμβόλαιο με τη Μάλμε πιστεύει και ελπίζει, όπως λέει,
ότι «...οι δύο σύλλογοι θα συμφωνήσουν», ενώ θεωρεί ότι «...είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο σύλλογος θα με σταματήσει αυτή τη φορά. Αισθάνομαι ότι η ομάδα τελικά θα πρέπει να μου δώσει μια ευκαιρία. Και για μένα είναι σημαντικό ότι η Μάλμε θα πάρει τα χρήματα που θέλει και δεν θα φύγω εντελώς δωρεάν από τον σύλλογο».
Παράλληλα ο Ολσεν μίλησε για τα τρια χρόνια που πέρασε στη Μάλμε και εξήγησε πως «...σε κάποιο σημείο έρχεται μια στιγμή που αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα για την πρόοδο σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα αισθάνομαι ότι μου χρειάζεται μια νέα πρόκληση».
Οσο για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μια κορυφαία ομάδα που επιλέγει να επενδύσει. Η ομάδα συμμετέχει στο Europa League, έχει ένα νέο ιδιοκτήτη, νέο αθλητικό διευθυντή και προπονητή. Υπάρχουν πολλά που είναι νέο γι “αυτό είναι διασκεδαστικό να είμαι στα σχέδιά τους».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου