ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τελάντερ: "Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Ράσμους Τελάντερ ήρθε στη χώρα μας και μίλησε για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στους πράσινους, ενώ έδειξε αρκετά διαβασμένος.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/6) ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός ήρθε στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από την Άαλμποργκ στον Παναθηναϊκό.
ADVERTISEMENT
Ο Τελάντερ έφτασε στην Αθήνα με πτήση από την Κοπεγχάγη και ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι για έναν μεγάλο σύλλογο. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πω περισσότερα τις επόμενες ώρες".
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν έχει μιλήσει με τον Ρενέ Χένρικσεν είπε: "Ναι εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει". Ο Τελάντερ έδειξε αρκετά διαβασμένος σχετικά με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: "Είναι ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θα είμαι 100% αφοσιωμένος στο κλαμπ".
Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τους υπόλοιπους Δανούς που έχουν αγωνιστεί στο "τριφύλλι" δήλωσε: "Ναι γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα. Πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και μετά θα πούμε περισσότερα".
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του ο Ράσμους Τελάντερ έφυγε από το "Ελ. Βενιζέλος" και πήγε στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα αύριο θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου