ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η «βασίλισσα» και η… πελάτισσα!

http://edoelos.blogspot.gr/Όλα τα πήρε φέτος η Ρεάλ! Η «βασίλισσα»… σκούπισε (3-0) με το 90-85 την Μπαρτσελόνα μέσα στην Καταλονία, κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ισπανίας μετά το Κύπελλο, την Ευρωλίγκα και το Σούπερ Καπ!

Αυτή δεν είναι «βασίλισσα», αλλά… αυτοκράτειρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε… αντίπαλο φέτος, καθώς με το 90-85 μέσα στην Καταλονία «σκούπισε» (3-0) την Μπαρτσελόνα στους τελικούς, κλείνοντας τη σεζόν με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, αφού είχαν προηγηθεί το Σούπερ Καπ, το Κύπελλο Ισπανίας και η Ευρωλίγκα!

Κορυφαίος για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Κάρολ με 19 πόντους, με τους Νοτσιόνι και Ροντρίγκεθ να προσθέτουν από 11 ο καθένας, με τον Γιάννη Μπουρούση να μην αγωνίζεται. Από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν είχαν ξανά στη διάθεσή τους τον τραυματία Χουάν Κάρλος Ναβάρο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άντε Τόμιτς με 29 πόντους.

Με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να ήταν ισοδύναμες κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο (17-17). Όμως, στο δεύτερο άλλαξε εντελώς η εικόνα του ματς. Η Μπαρτσελόνα τα… περίμενε όλα από τον Άντε Τόμιτς και όταν ο Κροάτης κουράστηκε, η Ρεάλ πάτησε το… γκάζι, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το +14 (34-48).

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, με τη «βασίλισσα» να διατηρεί ένα +11 (51-62). Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έσφιξαν την άμυνά τους και έτρεξαν ένα σερί 16-0 για πάρουν το προβάδισμα (67-62), με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να διαμορφώνει με τρίποντο από το κέντρο το 67-65!

Με ένα σερί 6-0 στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, η Ρεάλ πέρασε εκ νέου μπροστά (67-71) και χάρη στα τρίποντα ξέφυγε ακόμα και με +8 (71-79). Στον εναπομείναντα χρόνο, οι Καταλανοί έδειχναν… ανήμποροι να επιστρέψουν, με την ομάδα του Λάσο να παίρνει τη νίκη με το τελικό 90-85!

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 34-48, 67-65, 85-90
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου