ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πρώτα… λίφτινγκ στην ΠΑΕ, μετά Σίλβα και μεταγραφές

http://edoelos.blogspot.gr/Μια σειρά αλλαγών που θα αφορούν αρχικά το πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ, πρόκειται να ανακοινωθούν στη διάρκεια του ΔΣ του Ολυμπιακού, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 2.30 μ.μ. της Δευτέρας.


ADVERTISEMENT
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει -πριν από οτιδήποτε άλλο- να ενημερώσει τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αναφορικά με την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ανδρεάδη, ενώ θα χαράξει και τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο σύλλογος στη συνέχεια.
Παράλληλα θα υπάρξουν και ανακατατάξεις σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ΔΣ της ΠΑΕ. Πλην της προσθήκης του στενού συνεργάτη του, Γιώργου Παύλου, ενδέχεται να υπάρξει κι άλλη προσθήκη-έκπληξη.
Από 'κει και πέρα, θα καθοριστούν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η διοίκηση για την "επόμενη μέρα". Θα γίνει κουβέντα για το νέο προπονητή, ο οποίος όπως διαβάσατε εδώ και μέρες στο Contra.gr, θα είναι ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα. Η άφιξη του 38χρονου τεχνικού, όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, είναι προγραμματισμένη για το τέλος της εβδομάδας ή για τις αρχές της επόμενης, καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχει λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μεταγραφές και αλλαγές στο ΔΣ

Οι μεταγραφικές εισηγήσεις του νέου προπονητή, πάντως, αναμένονται μεσοβδόμαδα, Τετάρτη ή Πέμπτη το πιθανότερο, κάτι που σημαίνει ότι έως τότε μάλλον δεν θα γίνουμε σοφότεροι, όχι για το οποίοι ενδιαφέρουν, αλλά για το ποιοι τελικά θα αποκτηθούν. Στην… αφετηρία βρίσκονται οι Μπερμπάτοφ, Ζόνατας για την επίθεση, ο Μουνιέ για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Νέτο για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο, το ποιοι από αυτούς ή όποιοι άλλοι αποκτηθούν τελικά θα εξαρτηθεί από την έκθεση του Σίλβα. Άρα τα πρώτα ονόματα θα "σκάσουν" πιθανότατα προς το τέλος της εβδομάδας…
Μέσα στη γενικότερη έρευνα αγοράς έχουν τεθεί στα υπόψη της νέα τεχνικής ηγεσίας και ορισμένες περιπτώσεις…. αεροδρομίου που προτάθηκαν και εξετάζονται τον τελευταίο καιρό όπως είναι οι Ρομπίνιο, Πάτο, Ροναλντίνιο. Ο πρώτος, μάλιστα, αγωνίστηκε βασικός χθες για 76 λεπτά στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα και είχε πολύ καλή απόδοση, καθώς και το κόρνερ-ασίστ στο 1-0 του Τιάγκο Σίλβα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο στην παρούσα φάση…
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει ενημέρωση και για ορισμένες αλλαγές που αφορούν το οργανόγραμμα της ομάδας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, πιθανή η λύση της συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή Πιέρ Ισά. Επίσης, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του διευθυντή των τμημάτων υποδομής, Γρηγόρη Γεωργάτου
 Πιθανότητες να επιστρέψει στα παλιά λημέρια ως μέλος του τεχνικού τιμ συγκεντρώνει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σε ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε μέχρι πριν από μερικούς μήνες ο Αντώνης Νικοπολίδης, χωρίς, ωστόσο, η ΠΑΕ να επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο σενάριο.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου