ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ράμος σε Ρεάλ: "Πουλήστε με"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε από την Ρεάλ Μαδρίτης να τον πουλήσει, άλλωστε μαζί με Κασίγιας είναι "μαύρα πρόβατα". Πιθανότερος προορισμός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο βάθος... Ζοζέ Μουρίνιο και πώληση Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο Σέρχιο Ράμος την Τετάρτη μαζί με τον αδελφό του μάνατζέρ του, Ρενέ Ράμος, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ και ζήτησε να πουληθεί!
ADVERTISEMENT
Την συνάντηση την ζήτησε ο ίδιος ο Ισπανός αμυντικός και αυτό που θέλει είναι η Ρεάλ να εξετάσει τις προτάσεις που θα γίνουν από συλλόγους για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Ράμος ολοκληρώνεται το 2017 και παίρνει 6.000.000 ευρώ τον χρόνο. Έχει ζητήσει ανανέωσε με ετήσιες απολαβές 10.000.000 ευρώ, αλλά η ομάδα του προσφέρει 7.000.000 ευρώ!

  http://edoelos.blogspot.gr/Τα έχει "σπάσει" με την διοίκηση
Οι σχέσεις του Σέρχιο Ράμος με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν είναι και οι καλύτερες. Μετά την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε δημόσια την διαφωνία του, κάτι που ενόχλησε την διοίκηση.
http://edoelos.blogspot.gr/Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Πέρεθ πριν από λίγο καιρό είναι προσεγγίσει τον Ζοζέ Μουρίνιο για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία, καθώς αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος.
Ο Πορτογάλος δεν έχει πρόβλημα τα επιστέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει στην ομάδα να μην υπάρχουν οι Ίκερ Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο!
Λέγεται λοιπόν πως ο Πέρεθ προετοιμάζει το έδαφος για επιστροφή του Μουρίνιο. Θέλει να πουλήσει τον Ράμος φέτος, ο Κασίγιας ήδη έχει δεχτεί να αποχωρήσει, ενώ ίσως του χρόνου να έρθει η σειρά του Ρονάλντο.

  Θέλει Αντσελότι και ο CR7
http://edoelos.blogspot.gr/Θυμίζουμε πως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος την σεζόν είχε δημόσια εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Κάρλο Αντσελότι.
Ίσως πρέπει να περιμένει έναν χρόνο, να ξεκουραστεί ο Αντσελότι και από το 2016 να ξανασυνεργαστούν... στην Μίλαν! Έτσι ώστε να μην χάσει και μία χρονιά παρουσίας στο Champions League. Τρελό σενάριο; Θα δούμε σε έναν χρόνο!

  Ντε Χεά και λεφτά
Φαβορί για τον Σέρχιο Ράμος θεωρείται η Μάντσεστερ Γιοπυνάιτεντ, η οποία μαζί με ένα μεγάλο ποσό προσφέρει και τον Νταβίντ ντε Χέα. Άλλωστε, αυτόν θέλει η Ρεάλ για αντικαταστάτη του Κασίγιας.
Ο Λουί φαν Χάαλ έχει δώσει εντολή στις 5 Ιουλίου ο Ντε Χέα να είναι στο Μάντσεστερ και αυτός ελπίζει μέχρι τότε να είναι παίκτης των "μερένγκες". Όσον αφορά στα λεφτά μαζί με τον Ντε Χέα για τον Ράμος, θα είναι τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ, μπορεί και αρκετά περισσότερα.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου