ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ «Πρώτη» του ΠΑΟΚ που... τραβάει γραμμή στο παρελθόν

«Πρώτη» του ΠΑΟΚ που... τραβάει γραμμή στο παρελθόν
Μόλις 19 ημέρες μετά από τον τελευταίο αγώνα στην Τρίπολη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν στη Νέα Μεσημβρία για την «πρώτη» της νέας σεζόν, με τους Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ να καλωσορίζουν τους «ασπρόμαυρους» και να τους ζητούν να τραβήξουν… κόκκινη γραμμή σε όσα έγιναν στο παρελθόν. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του βορρά» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ και το επιτελείο του, από τις 08:30 το πρωί, εξέτασαν ξανά όλους τους χώρους της Νέας Μεσημβρίας κι έπειτα περίμεναν τους παίκτες, με τους οποίους ο Δανός είχε την πρώτη κουβέντα, καλωσορίζοντας τον καθένα ξεχωριστά.

«Θέλω να σας καλωσορίσω κι ελπίζω οι διακοπές αν και ήταν λίγες ημερολογιακά, να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω απ' όλους να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Αυτή η νέα αρχή ελπίζω να είναι και επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά», είπε στους παίκτες ο Άρνεσεν.
Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ Τούντορ τους τόνισε: «Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα».
Το παρών έδωσαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χαρίσης και Κοροβέσης, ενώ απουσίαζε ο Λούκας που τυπικά δεσμεύεται με την Λα Κορούνια έως τις 30/6.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, το βάρος έπεσε περισσότερο στην αερόβια αντοχή και γενικότερα στη φυσική κατάσταση, τόσο με τρέξιμο όσο και με ασκήσεις με μπάλα. Ο Παπαγιαννόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει θλάση θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Γκολάσα απουσίαζε λόγω προσωπικού θέματος.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της περιοχής και απογευματινή προπόνηση που μεταφέρθηκε για τις 18:00.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου