ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ Σκέψεις για έναν ακόμη φορ στην ΑΕΚ

Σκέψεις για έναν ακόμη φορ στην ΑΕΚ
Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της Ενωσης στην επιστροφή της στη Super League. Είναι προφανές πως ο Αλγερινός μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλάκις και στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό. Αυτό, όμως, που φαίνεται να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» έχει να κάνει με τις εναλλακτικές λύσεις. Αν δηλαδή ο Μακόλεϊ Κρισάντους δεν καταφέρει να προσαρμοστεί και να δείξει το καλό του πρόσωπο, τότε μοναδική αξιόπιστη λύση θα παραμείνει ο Αραβίδης. Και στην Ενωση δεν είναι σίγουροι για το αν ο «Αραβας» θα καταφέρει να ανταποκριθεί πλήρως.
Μαθαίνουν την ημέρα άφιξής του Βάργκας
Η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ρόναλντ Βάργκας και μέχρι αυτό να γίνει είναι προφανές πως θα υπάρχει μία ανησυχία στις τάξεις του κόσμου. Οι άνθρωποι της Ενωσης υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα, όμως όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί η άφιξη του ιδίου στην Αθήνα για να πέσουν οι τελικές υπογραφές.
Ο 29χρονος θα αγωνιστεί στις 12.30 τα ξημερώματα απέναντι στη Βραζιλία με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Αν η Βενεζουέλα τα καταφέρει, τότε ο ερχομός του Βάργκας θα πάρει παράταση. Σε περίπτωση ήττας της Βενεζουέλας, ο κοντόσωμος μεσοεπιθετικός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική και στην ΑΕΚ θα τον περιμένουν για το τυπικό της συμφωνίας.
Σκέψεις για έναν ακόμη φορ στην ΑΕΚΤελικα στην μπραγκα ο Κρισλάν
Η ΑΕΚ ψάχτηκε για την απόκτησή του, προ Ράφικ Τζιμπούρ πάντα, αλλά δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία. Ο Κρισλάν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Μπράγκα και απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την πορτογαλική ομάδα. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος φορ είχε προτάσεις από ΑΕΚ, Κορίνθιανς και Πόντε Πρέτα, όμως καμία υπόθεση δεν προχώρησε. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ξεκίνησε χωρίς να έχει κλείσει πουθενά, οπότε η λύση για τον Κρισλάν ήταν η Ευρώπη. Η Μπράγκα επανήλθε για εκείνον και όπως φαίνεται θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου