ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η RECORD Δεν δέχεται τους όρους της Σπόρτινγκ ο Σίλβα

Δεν δέχεται τους όρους της Σπόρτινγκ ο Σίλβα
Καμία εξέλιξη δεν υπήρχε στο θέμα του «διαζυγίου» της Σπόρτινγκ με τον Μάρκο Σίλβα, τον οποίο περιμένει ο Ολυμπιακός για να «τρέξει» ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει η Record στο βασικό της θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, υπάρχουν δύο «αγκάθια» στις συζητήσεις των δύο πλευρών, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην δέχεται ούτε την «κουτσουρεμένη» αποζημίωση που του προσφέρουν, αλλά ούτε και τον... περιοριστικό όρο για το μέλλον του.
Συγκεκριμένα, βάσει του πορτογαλικού ρεπορτάζ, η Σπόρτινγκ δίνει στον Μάρκο Σίλβα 500 χιλ. ευρώ, ενώ ο ίδιος ζητά να αποζημιωθεί για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, δηλαδή απαιτεί 1,5 εκατ.
Επίσης, η πορτογαλική ομάδα του ζητά να υπογράψει πως δεν θα αναλάβει είτε την Μπενφίκα είτε την Πόρτο για την επόμενη τριετία, με τον Μάρκο Σίλβα να αρνείται (σ.σ. ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το είχε δεχθεί όταν είχε αποχωρήσει).
Πάντως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και κάνουν υπομονή για να τελειώσει το θέμα και να έρθει στην Ελλάδα ο Σίλβα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήδη ασχολείται με τα «ερυθρόλευκα» ζητήματα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου