ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μια 3άδα στη Στοκχόλμη

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200 μέτρα, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ συμμετέχουν την Πέμπτη (30/7) στο Diamond League της Στοκχόλμης στο τελευταίο σπουδαίο μίτινγκ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (22-30/8).



Την ευκαιρία να κάνουν έναν τελευταίο μεγάλο αγώνα πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο (22-30/8) θα έχουν τρεις Έλληνες αθλητές.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετέχουν στο Diamond League της Στοκχόλμης την Πέμπτη (30/7).

Ο Τσάκωνας με 20.09 δευτερόλεπτα φέτος έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση και τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν έκανε καλό αγώνα και αυτός ο αγώνας του δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στους καλούς χρόνους.

ADVERTISEMENT
Στο επί κοντώ η Κυριακοπούλου υπερασπίζεται την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Με 4,83μ. φέτος είναι η δεύτερη καλύτερη πίσω από την "αργυρή" Ολυμπιονίκη, Γιαρισλέι Σίλβα από την Κούβα. Η Στεφανίδη απείλησε το ατομικό της ρεκόρ (4,71μ.) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει να βελτιώσει την επίδοση της αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου