ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ποσοστό μεταπώλησης 50% για Λούκας

http://edoelos.blogspot.gr/Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι αποφασισμένος να μεταγραφεί στην Λα Κορούνια, κάτι που κατάλαβαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στς ύστατες προσπάθειες που έκαναν για να τον πείσουν να παραμείνει στην Τούμπα.

Ο Λούκας Πέρεθ επιθυμεί να επιστρέψει στη Λα Κορούνια, κάτι που έκανε ξανά σαφές στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίοι έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσουν ότι θέλουν ο νέος ΠΑΟΚ να χτιστεί πάνω του, βάζοντας στη συζήτηση και τις σκέψεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Ο Ισπανός μέσος, όμως, είναι αποφασισμένος. "Σας βοήθησα στα ματς με τη Λοκομοτίβα, δώστε τώρα στη Λα Κορούνια" τους είπε μεταξύ άλλων. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μιλήσει μαζί του, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Λούκας δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στη Γαλικία και γι' αυτό οι επαφές με τους Ισπανούς συνεχίζονται.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η τελική συμφωνία πώλησης κλείνει με ένα ποσό λίγο πάνω από 1,5 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50%.

Στον Σαββίδη το θέμα Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα βρίσκεται σε άδεια περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης που έχει στα χέρια του τις (δύο-τρεις) προτάσεις που υπάρχουν για τον Εκουαδόριο.
Η μία είναι από τη Ροστόφ, ενώ ενδιαφέρον (χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει και πρόταση) υπάρχει και από τις Μπεσίκτας και Μάλαγα.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου