ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Νικηφόρο ντεμπούτο για Πίρλο!

Κάτι παραπάνω από μισή ώρα αγωνίστηκε ο Ιταλός «θρύλος» στο επιβλητικό 5-3 της Νιού Γιόρκ Σίτι επί του Ορλάντο στο οποίο αγωνίζεται ο Κακά και αποθεώθηκε από τον κόσμο
Με ιδιαίτερα θερμό τρόπο καλωσόρισαν οι οπαδοί της Νιού Γιόρκ Σίτι τον Αντρέα Πίρλο στο MLS καθώς ο Ιταλός «θρύλος» μπήκε ως αλλαγή και έκανε το ντεμπούτο του στην επιβλητική νίκη με 5-3 επί του Ορλάντο.

Ο Πίρλο μπήκε στο ματς στο 57’ όταν η Σίτι νικούσε 2-1 χάρη σε τέρματα των Νταβίδ Βίγια και Χαβιέ Καγέ, με τον Κάιλ Λάριν να έχει ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Πίρλο χαιρετήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν και αστέρα του Ορλάντο, Κακά και κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα αποθεωνόταν.
Ο Λάριν απείλησε να... χαλάσει το πάρτι όταν ισοφάρισε σε 2-2 αλλά το 12ο φετινό τέρμα του Βίγια έκανε το 3-2 για την ομάδα της Νέας Υόρκης στο 67’. Στη συνέχεια ο Πίρλο συμμετείχε στο τέταρτο γκολ της ομάδας του όταν βρήκε τον Κουάντου Ποκού με τρομερή μπαλιά, ο τελευταίος έδωσε στον Τόμας ΜακΝαμάρα και αυτός δεν αστόχησε. Ο Λάριν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 85’, μειώνοντας σε 4-3 αλλά το γκολ του Μίκελ Ντίσκερουντ στις καθυστερήσεις «σφράγισε» το νικηφόρο ντεμπούτο του Πίρλο στο MLS!
 Πηγη:Onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου