ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μελισσανίδης: "Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ"

http://edoelos.blogspot.gr/Ο Δημήτρης Μελισσανδίης αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης της ΕΕΑ και πιθανότατα κατά μελών της, τραβώντας το θέμα μέχρι τέλους, έως ότου αποδειχθεί πως η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται σε κανενός είδους ατομική δραστηριότητα του.

Πολύ ευδιάθετος και εξαιρετικά ήρεμος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγες ώρες έπειτα από την παρουσία του στην ΕΕΑ και την αρνητική απόφαση που λήφθηκε για τη σύνδεση του με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του αναμένεται προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης και πιθανότατα κατά μελών της ΕΕΑ, τραβώντας το θέμα μέχρι τέλους, μέχρι να αποδειχθεί πως η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται σε κανενός είδους ατομική δραστηριότητα του.
Σε συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του, ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος: "Κανείς δεν πρόκειται και δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω και να ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει και δεν οδηγεί σε κανενός είδους συμπέρασμα, πως έχω τον οιονδήποτε θεσμικό ρόλο. Τόσο η μετοχική, όσο και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι ξεκάθαρη. Με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους".
Ο Μελισσανίδης υποστήριζε σε κάθε τόνο, πως η ΑΕΚ είναι ήδη αυτάρκης: "Από όσο γνωρίζω, αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα και από την καθημερινή της λειτουργία, αλλά και την οικονομική της αυτοτέλεια".
Η άποψη του Μελισσανίδη για τη διαδικασία λήψης απόφασης είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε και εντός της Επιτροπής. Θεωρεί πως υπάρχουν μέλη της Επιτροπής που λειτούργησαν με περίεργο τρόπο. Δεν ανησυχεί καθόλου, καθώς δεν εκτιμά πως μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα για τον ίδιο. Ο Μελισσανίδης έδειξε πως σέβεται την επιτροπή και γι’ αυτό άλλωστε αποδέχθηκε το κάλεσμα της και πήγε στη διαδικασία.
Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της ομάδας διαψεύδουν τα σενάρια περί υποβιβασμού, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου