ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Το μαγικό "Friends Arena" και η πανέμορφη Στοκχόλμη

http://edoelos.blogspot.gr/
Το γήπεδο που θα γίνει το ΑΪΚ-Ατρόμητος είναι επιβλητικό και αξιοζήλευτο. Το μαγικό "Friends Arena" με τις ιδιαιτερότητές του. Το Sport24.gr σας μεταφέρει κλίμα από τη Στοκχόλμη. (PHOTOS).
Σε όποιον δοθεί η δυνατότητα να βρεθεί στη Στοκχόλμη και αγαπάει τη μπάλα, σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία να πάει μέχρι το "Friends Arena". Ένα φοβερό γήπεδο υψηλών προδιαγραφών , 50.000 θέσεων.

Σουηδία, αποστολή: Δημήτρης Σαμόλης
http://edoelos.blogspot.gr/Μιλάμε για το μεγαλύτερο στάδιο στη Σκανδιναβία, το οποίο χρησιμοποιεί στα παιχνίδια της η Εθνική ομάδα της Σουηδίας και που κατασκευάστηκε μόλις το 2012. Λειτουργεί, δηλαδή, εδώ και τρία χρόνια.

Να φανταστείτε πως ακόμα και όσοι εργάζονται στο "Friends Arena" δεν τα ξέρουν τόσο καλά τα κατατόπια. Οταν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την Ελλάδα το επισκεφτήκαμε για πρώτη φορά την Τετάρτη (29/7) με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου των Γρηγορίου - Φυτανίδη για το ματς της Πέμπτης (30/7, 20.00) με την ΑΙΚ, όσοι εργάζονταν στο "Friends Arena", δεν ήξεραν επακριβώς τον τρόπο για να μπούμε στο χώρο όπου δίνονται οι συνεντεύξεις Τύπου.

http://edoelos.blogspot.gr/Με τα... πολλά τα καταφέραμε. Είναι τόσο καινούργιο το γήπεδο, που οι περισσότεροι τοίχοι δεν είναι βαμμένοι. Το πιο αξιοσημείωτο από όλα; Ότι το γήπεδο συνδέεται με ξενοδοχείο. Όποιος θέλει δηλαδή να πάει από το ένα μέρος στο άλλο το κάνει εσωτερικά, με γέφυρα! Δεν χρειάζεται να βγει έξω. Σε αυτό το ξενοδοχείο, το "Quality Hotel Friends" διαμένει η αποστολή του Ατρόμητου. Ένα... τσιγάρο δρόμος.

http://edoelos.blogspot.gr/Ο καιρός στην Στοκχόλμη μπορεί να είναι βροχερός, όμως το γήπεδο της ΑΪΚ παραμένει "χαλί". Αν αυτό γέμιζε το βράδυ της Πέμπτης (30/7), η ατμόσφαιρα και η ακουστική θα ήταν... άλλο πράγμα. Τα δεδομένα όμως δεν θα είναι έτσι, μια και εκτιμάται ότι το παρών στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα δώσουν περίπου 12.000 φίλοι της σουηδικής ομάδας.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

http://edoelos.blogspot.gr/* Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ατρόμητου την Τετάρτη (29/7), ο μεταφραστής που είχε η ΑΪΚ στη συνέντευξη Τύπου διέκοψε 2-3 φορές τον Μιχάλη Γρηγορίου, προκειμένου να τον ρωτήσει για το πού να στηθούν τα τέρματα και πώς ακριβώς θέλει να κάνει το πρόγραμμα, ώστε να το μεταφέρει στους Σουηδούς-υπευθύνους, που θα βοηθούσαν για να μεταφέρουν τα τέρματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τεχνικού διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλου, ο οποίους τού μίλησε σε έντονο ύφος. "'Άσε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Τι τον διακόπτεις; Ό,τι θες πες το σε εμάς" ήταν η σε υψηλών τόνων αντίδραση του Αγγελόπουλου.

* Πολύ μουντός ο καιρός στη Στοκχόλμη. Καμία σχέση με αυτόν της Ελλάδας. Αλλά και πανέμορφη πόλη η πρωτεύουσα της Σουηδίας, με παλάτια, κήπους, κτήρια τετραόροφα μέχρι πενταόροφα, με εκκλησίες επιβλητικού μεγέθους και ένα πλήθος από μουσεία και γέφυρες.
http://edoelos.blogspot.gr/* Έντονη όμως και η νυχτερινή ζωή. Βράδυ Τετάρτης (29/7) και Σουηδοί - Σουηδέζες όλοι έξω. Πολύς και ωραίος κόσμος στη Στοκχόλμη. Όπως τους φαντάζεστε ή τους έχετε ακούσει τέλος πάντων. Ψηλοί, ξανθοί και καλοντυμένοι θα προσθέσω εγώ.

* Παντού πράσινο η Στοκχόλμη. Όπου και να κοιτάξεις πράσινο θα δεις. Και πολύ καθαρή πόλη. Υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί άστεγοι...
ADVERTISEMENT
* Προκάλεσε εντύπωση ότι ακόμα και τα μεσάνυχτα έβλεπες κόσμο να δουλεύει σε εργοτάξια. "Καλά αυτοί δεν κοιμούνται; Τι μέρα τι κάνουν;" σχολίασε εύστοχα ένας συνάδελφος.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου