ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η Σίτι χτύπησε... φλέβα χρυσού με Αγουέρο (vids)

http://edoelos.blogspot.gr/Η ιαχή «Agueroooooo.....» θα μπορούσε ακόμα να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα στο «Etihad». Τα 4 χρόνια της

παρουσίας του Σέρχιο Αγουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι σίγουρα αρκετά όμορφα για τους «πολίτες».

Σαν σήμερα, 27 Ιουλίου του 2011, ο Αργεντινός αποφάσιζε να βάλει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει την καριέρα του. Αποτελώντας το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τη θερινή περίοδο εκείνης της χρονιάς, μετά τους Γκαέλ Κλισί και Στεφάν Σάβιτς, ήξερε ότι στην ομάδα περίμεναν πολλά από εκείνον.
Σίγουρα όμως, περίμεναν... λιγότερα από αυτά που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Κουν! Ανοίγοντας λογαριασμό από το ντεμπούτο του τη σεζόν 2011-2012 σε ματς κόντρα στη Σουόνσι, έπειτα από ασίστ του Μίκα Ρίτσαρντς, ο Σέρχιο Αγουέρο σκόρπισε υποσχέσεις. Και τις εκπλήρωσε στο ακέραιο, χαρίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Σίτι, στο πιο δραματικό φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ!
«Balloteli... Agueroooooooooo..... I swear you'll never sere anything like this, ever again» φωνάζει ο Μάρτιν Τάιλερ του «SkySports» στη ζωντανή σύνδεση για την περιγραφή του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την ΚΠΡ, στην τελευταία ημέρα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Ο πρώτος τίτλος πρωταθλήματος για τους «πολίτες» έπειτα από 44 χρόνια του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, με τον Αργεντινό να σκοράρει 30 φορές την πρώτη του χρονιά στην ομάδα και να γίνεται ο πρώτος που πετυχαίνει κάτι τέτοιο με τον σύλλογο του Μάντσεστερ μετά τον Φράνσις Λι από το 1972!
Η δεύτερη σεζόν του στη Σίτι στιγματίστηκε από τραυματισμούς, όμως επανήλθε δυνατός για να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες τη Σίτι και το κατάφερε την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 πανηγύρισε δεύτερο πρωτάθλημα σκοράροντας δις στην επιβλητική νίκη (4-1) επί της Γιουνάιτεντ, ενώ τον περασμένο Απρίλιο έπιασε και την 100άρα με τη φανέλα των «πολιτών» και έγινε ο ταχύτερος που το κατάφερε για τον σύλλογο, αφού χρειάστηκε 158 παιχνίδια. Βέβαια, το κατόρθωμα αυτό για τον Αργεντινό ήρθε σε ήττα (4-2) από τους «κόκκινους διαβόλους», σε ματς όπου το σύνολο του Φαν Χάαλ βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως έκανε επίδειξη δύναμης και αντίδρασης...

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου