ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Εξελίξεις με Κασάμι και Χάρα

http://edoelos.blogspot.gr/
Οι τελευταίες… ζαριές των Λεβερκούζεν και Ρόμα για τον Παϊτίμ Κασάμι. Τούρκικες σειρήνες για τον Φράνκο Χάρα, που ενημερώθηκε την Κυριακή (30/8) ότι δεν υπολογίζεται.
Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τη στιγμή που έχει φουλάρει τις μηχανές για την απόκτηση ενός φορ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Φινμπόγκασον, κοιτάζει παράλληλα και το τι θα κάνει με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ή «ψάχνονται» (π.χ. Κασάμι) μόνοι τους να φύγουν από το λιμάνι.

Την Κυριακή (30/8) ενημερώθηκε ο Χάρα να βρει ομάδα και τώρα ο Αργεντινός… τρέχει για να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ακούγεται έντονα ότι ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Τουρκία. Ήδη κάποια ονόματα ομάδων κυκλοφόρησαν, όπως για παράδειγμα η Ακίσασπορ, η Γκαζιάντεπσπορ και η Κασίμπασα.
Πράγματι, πληροφορίες από την γειτονική χώρα θέλουν τις συγκεκριμένες τρεις ομάδες να τον «γλυκοκοιτάζουν». Ο ίδιος θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Αργεντινή, αλλά δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στην πατρίδα του.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κασάμι που από την αρχή του καλοκαιριού ψάχνει ομάδα, έχουμε φτάσει 31 Αυγούστου και ο Ελβετός παραμένει ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, υπάρχουν τα εξής δεδομένα:
Πρώτον, η Ρόμα επιβεβαίωσε ότι έχει βάλει τον Παϊτίμ Κασάμι στο «σημάδι». Ο Ελβετός χαφ από την πλευρά του έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η Serie A είναι το πρωτάθλημα που θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε και ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα έχει πάρει σβάρνα τις μισές ιταλικές ομάδες για να τον προτείνει. Το σενάριο με την Μίλαν θα πρέπει σιγά-σιγά να το ξεχάσουμε.
Από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη το ζωηρό ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» έχασαν τον Χιλιανό μέσο Τσαρλς Αράνγκις που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες! Έχουν βγει στην αγορά λοιπόν και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον Κασάμι να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα.
*** Μπαστιά και Λιλ θέλουν τον Ντοσεβί, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία. Πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα πάντως στην ΠΑΕ.
*** Ο Γιαταμπαρέ εδώ και ενάμιση μήνα κάνει μόνος του προπονήσεις . Δεν υπολογίζεται από τον Σίλβα και βρίσκεται και αυτός με τη σειρά του στην transfer list για να βρει ομάδα στο… 90’ φεύγα!  Από Γαλλία περιμένει κάτι ο Αφρικανός.
ADVERTISEMENT
*** Αναγκαστικά θα ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (31/8) και το τι θα γίνει με τους Γιαννιώτα και Κολοβό. Αν φύγει τελικά ο Γιαννιώτας, θα πάει στο εξωτερικό…
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου