ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Live Streaming.16:30 VFB Stuttgart vs Eintracht Frankfurt 1-4,Live Streaming.16:30 FC Augsburg vs FC Ingolstadt 04,Live Streaming.16:30 1. FC Koln vs Hamburger SV,Live Streaming.16:30 FSV Mainz 05 vs Hannover 96,Live Streaming.16:30 SV Darmstadt 98 vs TSG Hoffenheim,Live Streaming.16:30 Bundesliga Simulcast / Konferenz Live

Ανεβασμένη Μάιντς, «σεφτέ» για Άιντραχτ (vids)

Ανεβασμένη Μάιντς, «σεφτέ» για Άιντραχτ (vids)
Την δεύτερη σερί νίκη της στην Bundesliga πήρε η Μάιντς, η οποία επικράτησε 3-0 του Ανόβερου και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς επικράτησε 4-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει ντεμπούτο με την βασική ομάδα!
Μπορεί μέχρι σήμερα (29/8) να μην είχε πετύχει γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο μπήκε... φουριόζος κι άνοιξε λογαριασμό. Ο λόγος για τον Γιοσινόρι Μούτο, ο οποίος σκόραρε τα δύο πρώτα του τέρματα στην Bundesliga (16', 29') κι «έγραψε» το 2-0 για τη Μάιντς, σκορ με το οποίο «έκλεισε» το πρώτο μέρος. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν μονάχα στην Ασία.
Η συνέχεια και στο δεύτερο ήταν ανάλογη, καθώς οι γηπεδούχοι μόλις στο 47' διεύρυναν το προβάδισμά τους, όταν ο Μάλι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και σημείωσε το 3-0. Το Ανόβερο προσπάθησε να συνέλθει, δίχως αντίκρισμα όμως κι έτσι η Μάιντς πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.Ανεβασμένη Μάιντς, «σεφτέ» για Άιντραχτ (vids)
Το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Άιντραχτ Φρανφκούρτης, η οποία -στο ντεμπούτο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που πέρασε αναγκαστικά ως αλλαγή- επικράτησε 4-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης.
Το πρώτο μέρος ήταν «γεμάτο», με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, έπειτα από αυτογκόλ του Χλούσεκ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 30', όταν ο Ντιντάβι εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ντιέ και προ κενής εστίας έφερε το ματς στα ίσα.
Τέσσερα λεπτά μετά, λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή η Στουτγκάρδη όμως ο Χάρνικ αστόχησε από καλή θέση. Κι εφόσον δεν ήρθε από εκεί το γκολ, ήρθε από την πλευρά της Άιντραχτ, η οποία «χτύπησε» στην αντεπίθεση κι έκανε το 2-1 με τον Καστάινος.
Τα πράγματα για τη Στουτγκάρδη δυσκόλεψαν στο 67', όταν ο Τίτον είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς υπέπεσε σε πέναλτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο με τη βασική ομάδα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (21 ετών), αδερφός του Παναγιώτη. Αυτό δεν συνδυάστηκε ιδανικά όμως, καθώς τα γκολ των Σεφέροβιτς (69', πεν.) και Καστάινος (87') ολοκλήρωσαν το θρίαμβο για την Άιντραχτ, η οποία πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.
Ανεβασμένη Μάιντς, «σεφτέ» για Άιντραχτ (vids)
Ανεβασμένη Μάιντς, «σεφτέ» για Άιντραχτ (vids)
Ω

http://edoelos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου