ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Χούμελς: «Ποια Μπάγερν… ο ΠΑΟΚ»

http://edoelos.blogspot.gr/ Ο Ματς Χούμελς με δηλώσεις του χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ μια καλή ομάδα ενώ υποστήριξε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο λόγω της ατμόσφαιρας που θα δημιουργηθεί.

Ο δυναμικός αμυντικός της Ντόρτμουντ μίλησε για της δύο δύσκολες αναμετρήσεις που έχει η γερμανική ομάδα με ΠΑΟΚ αρχικά και Ντόρτμουντ την Κυριακή (4/10). «Χωρίς αμφιβολία, μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα και η Μπάγερν όπως ξέρετε είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά πριν τους αντιμετωπίσουμε».
«Να μην υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ»
«Το παιχνίδι με την Μπάγερν σίγουρα είναι από αυτά που τα περιμένουν όλοι, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το παιχνίδι που είναι πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας διαθέτει επίσης μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε».
«Να ξεχάσουμε την Μπάγερν»
«Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική στα ματς της Ευρώπης, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και οι εκπλήξεις είναι συνηθισμένες στα ευρωπαϊκά ματς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε για λίγο την Μπάγερν, εάν θέλουμε να μην αποκλειστούμε από το Γιουρόπα Λιγκ».

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου