ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνοπλος στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρικό
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αφορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης".
 Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους Ηπειρώτες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στον Πειραιά. Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδη, Λίλα, Στρούνα, Μιχαήλ, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριο, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Σκόνδρα, Περιστερίδη, Τζημόπουλο, Φόνσι, Κοζορώνη, Σαπαλίδη, Φερφελή. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκος Δημήτρης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη Super League, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, ευρισκόμενος στην τέταρτη θέση της συνολικής κατάταξης.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου