ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής σε εννέα ομάδες

http://edoelos.blogspot.gr/
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε για τις ομάδες που πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Basket League, ανακοινώνοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν προθεσμία για να αποπληρώσουν το χρέος τους προς το ΟΑΚΑ.
Ακόμη εννέα (9) ομάδες εξασφάλισαν το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League που ξεκινά το Σάββατο (10/10), με το Λαύριο πάντως να έχει μια σημαντική εκκρεμότητα.
Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ το μεσημέρι της Τετάρτης (6/10), οι νεοφώτιστοι καλούνται εντός του επόμενου μήνα να καταθέσουν την εγγυητική επιστολή για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει άμεσα να εξοφλήσουν το χρέος που υπάρχει προς το ΟΑΚΑ. Η "Ένωση" έχει προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, ενώ το "τριφύλλι" ενός (1) μήνα. Όπως τόνιζαν πάντως από τις δύο ομάδες, πρόκειται για κάτι καθαρά διαδικαστικό που πρόκειται να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Α) Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
1. ΚΑΕ ΑΕΚ
Θα κληθεί στο άμεσο μέλλον (προθεσμία 15 περίπου ημερών) για την πλήρη εξόφληση του χρέους προς το ΟΑΚΑ.
2. ΚΑΕ Λαύριο
Κατά πλειοψηφία και εντός μηνός κατάθεση της εγγυητικής επιστολής. (Μειοψηφία Προέδρου κ. Κ. Παπαλάκη ότι δεν πρέπει να χορηγηθεί πιστοποιητικό λόγω μη προσκόμισης της εγγυητικής επιστολής.)
3. ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων
4. ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας
5. ΚΑΕ Κόροιβος
6. ΚΑΕ Άρης
7. ΚΑΕ Καβάλα
Κατατέθηκαν τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής στην Τράπεζα. Το σώμα του τίτλου πρέπει να προσκομιστεί μέχρι 22.10.15. Άλλως θα ακολουθήσουν οι νόμιμες κυρώσεις.
8. ΚΑΕ Αρκαδικός
9. ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου
Β)  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχει προθεσμία έως 05.11.15 για την εξόφληση ή διακανονισμό του χρέους προς το ΟΑΚΑ. Κάθε άφεση χρέους είναι ανεπίτρεπτη.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου