ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αποθέωση Σάντος (και) από τον πρόεδρο!

http://edoelos.blogspot.gr/Αν κάποιος πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του Φ. Σάντος, αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, ο οποίος τον αποθέωσε για την εκπληκτική δουλειά του!

Νερό στο όνομα του Φερνάντο Σάντος πίνουν οι συμπατριώτες του, αφού ανέλαβε την Πορτογαλία με την πλάτη στον τοίχο στα προκριματικά, αλλά κατάφερε να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό της!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, είναι ο άνθρωπος που τον επέλεξε γι' αυτή την δουλειά τον προ-περασμένο Σεπτέμβριο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του.

«Οφείλω να συγχαρώ θερμά τον προπονητή μας, Φερνάντο Σάντος. Ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, παίρναμε ένα ακόμη ρίσκο, αλλά είχαμε πλήρη επίγνωση πως είναι ο κατάλληλος προπονητής, με προσωπικότητα, θέληση, πείσμα και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την δουλειά που έκανε τον τελευταίο χρόνο και όσα πετύχαμε», ήταν τα λόγια του.

Ο Φερνάντο Σάντος έβαλε ξανά στο σωστό δρόμο την εθνική ομάδα των Ιβήρων, κάτι που φυσικά αναγνωρίζουν οι παίκτες του, με πρώτο-πρώτο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Όλα ήταν τέλεια, ήταν μία δύσκολη, αλλά φανταστική πρόκριση. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στη συνέχεια ανακάμψαμε. Τα εύσημα πηγαίνουν στον Φερνάντο Σάντος, η έλευσή του ήταν καθοριστική, μας έκανε μεγάλο καλό. Κατάφερε να πάρει τον καλύτερο εαυτό από αρκετούς παίκτες και χάρη στο Θεό τα καταφέραμε», είπε ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τιάγκο να προσθέτει πως «ήταν το πιο σημαντικό πρόσωπο αυτής της επιτυχίας».
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου