ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καμπιάσο για αντί-Μιλιβόγεβιτς

Cambiasso for Milivogevits


The Esteban Cambiasso intended for replacement Punished luka milivojević the next match against Asteras Tripolis.

The "lame" seems to take precedence to basic for Olympiakos - Asteras Tripolis. For the game of January 4 to download the Bento ie an axis with Cambiasso and Martins and Beyond "played" for the position of an executive since apart from Fortuna - who recently was not in good shape - there the Tsori . To the rear the lead have the De La Beja, Retsos, boots and Figueira, for both the lateral Pardo and Seb and front the Cardoso since the integrin ultimately not prevent.

===Καμπιάσο για αντί-Μιλιβόγεβιτς


Ο Εστέμπαν Καμπιάσο προορίζεται για αντικαταστάτης του τιμωρημένου Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο "Κούτσου" δείχνει να παίρνει προβάδισμα για βασικός για το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης. Για το παιχνίδι της 4ης Γενάρη να κατεβάσει ο Μπέντο δηλαδή έναν άξονα με Καμπιάσο και Μάρτινς και από εκεί και πέρα "παίζεται" για την θέση του επιτελικού καθώς εκτός από τον Φορτούνη - που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν σε καλή κατάσταση - υπάρχει και ο Τσόρι. Για τα μετόπισθεν το προβάδισμα το έχουν οι Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Μποτία και Φιγκέϊρας, για τους δύο πλάγιους οι Πάρντο και Σεμπά και για μπροστά ο Καρντόσο, εφόσον ο Ιντέγε τελικώς δεν προλάβει. 

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου