ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΚΗ ΑΕΚ - Πλατανιάς, Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Γκάλο και Πατίτο στο Κύπελλο

CONCERN FOR Bakakis
AEK - Platanias, Greece Cup: Without Galo and Patito Cup

AEK after beating AEL directs attention to critical replay against Platanias (first leg 0-0) Wednesday (01/03 - 19:30).
However, the "headache" for Manolo Jimenez is enough after completion of the training of the carnival.

The Spaniard technician saw Patito Rodriguez and Rodrigo Galo to continue their individual program and Michalis Bakakis, who suffered a contusion in the game with the AEL be treated. The Greek-back will undergo imaging evaluation and Wednesday the tests will show the size of the problem, with estimates say will be heavy contusion.

Therefore, AEK will receive the George Paraschou group without thoroughbred right back and will now search solution from within, with Vranjes seem the favorite for the new appointment.

In training, who struggled on Sunday (26/02) followed by discharge program, the others trained normally.

On Tuesday (28/02) the training will start at 10:30 with AEK technician to communicate its mission to fight against the Cretans.
===ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΚΗ
ΑΕΚ - Πλατανιάς, Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Γκάλο και Πατίτο στο Κύπελλο

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στρέφει την προσοχή στον κρίσιμο επαναληπτικό κόντρα στον Πλατανιά (πρώτο ματς 0-0) την Τετάρτη (01/03 - 19:30). Ωστόσο, οι «πονοκέφαλοι» για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι αρκετοί μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Πατίτο Ροντρίγκεζ και Ροντρίγκο Γκάλο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την ΑΕΛ να υποβάλλεται σε θεραπεία. Ο Έλληνας μπακ θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο και την Τετάρτη οι εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος, με τις εκτιμήσεις να λένε πως θα είναι βαριά θλάση.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την ομάδα του Γιώργου Παράσχου δίχως καθαρόαιμο δεξί μπακ και πλέον θα ψάξει τη λύση εκ των έσω, με τον Βράνιες να φαντάζει το φαβορί για την κάλυψη της θέσης.

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή (26/02) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη (28/02) η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 10:30 με τον τεχνικό της ΑΕΚ να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου