ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Τιμωρήθηκε ο Γκρίφιθς για το κασκόλ!

Article CoverGriffith was penalized for the scarf!

Leon Griffiths was punished with a match from UEFA for his energy to tie Celtic scarves to Linfield's home in their match for the second qualifying round of the Champions League.

Celtic's 26-year-old striker, Ray Griffiths, will not be in the possession of his coach in the first Scots game against Rosenborg because of his energy to tie his team's scarf to the opponent's home!

The particular action of the "green" striker became the occasion for widespread episodes in Linfield's Northern Ireland vs. Celtic match for the second round of the Champions League qualifiers on Friday afternoon (14/7) in Belfast.

That action had resumed in the hometown of hated Rangers in the past!
===Τιμωρήθηκε ο Γκρίφιθς για το κασκόλ!

Ο Λέι Γκρίφιθς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την UEFA για την ενέργειά του να δέσει κασκόλ της Σέλτικ στην εστία της Λίνφιλντ στον μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 26χρονος επιθετικός της Σέλτικ, Ρέι Γκρίφιθς, δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στο πρώτο παιχνίδι των Σκωτσέζων απέναντι στη Ρόζενμποργκ εξαιτίας της ενέργειάς του να δέσει το κασκόλ της ομάδας του, στην εστία της αντιπάλου!

Η συγκεκριμένη ενέργεια του επιθετικού των «πρασίνων» έγινε η αφορμή για εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα της Λίνφιλντ από τη Β.Ιρλανδία με τη Σέλτικ για το β γύρο των προκριματικών του Champions League το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) στο Μπέλφαστ.

Την εν λόγω ενέργεια είχε επαναλάβει και στην έδρα της μισητής Ρέιντζερς στο παρελθόν!
 Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου