ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Φουλάρει για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ, τελικές επαφές με Βόλφσμπουργκ

Revving for Vieirinia PAOK, final contacts with Wolfsburg

The final line comes with PAOK's contacts with the German team for the return of the Portuguese to Thessaloniki.


PAOK's case with Wienery will be straightforward, as the crucial contacts of the representatives of the Belfast administration with Wolfsburg will show the final disposal of the German team and, in particular, the amount that will be requested to release the Weirinia.

PAOK has found it in all the basics with the Portuguese ace, as we said in the "M" analytical report yesterday, but the green light and the Wolfsburg administration must be lit.

The case of Beirinia is handled by Ivan Savvidis and what emerges is that in the coming days the issue will be definitively evolving.

===Φουλάρει για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ, τελικές επαφές με Βόλφσμπουργκ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη γερμανική ομάδα για την επιστροφή του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς από τις κρίσιμες επαφές των εκπροσώπων της διοίκησης του Δικεφάλου με την Βόλφσμπουργκ θα φανεί η τελική διάθεση της γερμανικής ομάδας και κυρίως το ποσό που θα ζητήσει για να αποδεσμεύσει τον Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα τα βασικά με τον Πορτογάλο άσο, όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ», πρέπει όμως να ανάψει το πράσινο φως και η διοίκηση της Βολφσμπουργκ.

Την υπόθεση του Βιεϊρίνια χειρίζεται ο Ιβάν Σαββίδης και αυτό που προκύπτει, είναι πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει οριστική εξέλιξη το θέμα.

Από metrosport.gr Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου