ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

«Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Προτό»

Article Cover"Against Olympiacos the Proto"

According to the Belgians, Silvio Proto has handed over to Olympiacos and Ostend's "yes" remains for the concession of the Belgian goalkeeper to the "red-white".

Despite Olympiakos's denials in Belgium, they insist on Olympiakos's interest in Ostend goalkeeper, Silvio Proto.

From yesterday, they say that Olympiacos remains in the hunt of his signature with the 34-year-old Belgian goalie pushing to get a transcript to the Greek champions.

According to a new VoetbalNieuws report, Proto has agreed on the personal terms of his contract with Olympiacos and now what's left is Ostend's final "oke" to move the transcript.

In fact, Ostende is reportedly in search of a goalkeeper to replace Proto and then turn on the "green light" for his move to Olympiacos.
===«Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Προτό»

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο Σίλβιο Προτό έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και πλέον απομένει το «ναι» της Οστάνδης για την παραχώρηση του Βέλγου τερματοφύλακα στους «ερυθρόλευκους».

Παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού, στο Βέλγιο επιμένουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον τερματοφύλακα της Οστάνδης, Σίλβιο Προτό.

Από χθες, άλλωστε, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στο κυνήγι της υπογραφής του με τον 34χρονο Βέλγο γκολκίπερ να πιέζει ώστε να πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του VoetbalNieuws, ο Προτό συμφώνησε πάνω στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και πλέον αυτό που μένει είναι το τελικό «οκ» της Οστάνδης για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, η Οστάνδη φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Προτό και έπειτα να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. 
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου