ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ζήτησε άδεια από την εθνική λόγω... Μάντσεστερ Σίτι ο Σάντσες

He requested permission from the national due to ... Manchester City Sanchez

To settle personal issues (possible transfer to City), Alexis Sanchez asked for permission to miss Chile's preparation for the World Cup qualifiers.

Alexis Sanchez sought permission to be absent from Chile's preparations for the World Cup qualifiers to settle a personal issue.

Manchester City tabled a proposal to acquire the footballer, who wants to get out of Arsenal.

His move to miss the training of his national team is estimated to be linked to the possible transcription of the 28-year-old aggressor into the "citizens".

The offer of Pepe Guardiola's team has put into thoughts the "cannibals" who are likely to agree to give Sanchez.
===Ζήτησε άδεια από την εθνική λόγω... Μάντσεστερ Σίτι ο Σάντσες

Για να διευθετήσει προσωπικά ζητήματα (πιθανή μεταγραφή του στη Σίτι), ο Αλέξις Σάντσες ζήτησε άδεια να λείψει από την προετοιμασία της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

O Αλέξις Σάντσες ζήτησε άδεια για να απουσιάσει από την προετοιμασία της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ για να διευθετήσει προσωπικό ζήτημα. 

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει διακαώς να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. 

Η κίνησή του να λείψει από τις προπονήσεις της εθνικής του ομάδας, εκτιμάται ότι συνδέεται με την πιθανή μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού στους «πολίτες». 

Η προσφορά της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει βάλει σε σκέψεις τους «κανονιέρηδες» που είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν να παραχωρήσουν τον Σάντσες. 
Πηγή: Σπορ FM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου