ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Στο βάθος… όφελος από Ρινάλντι για τον Παναθηναϊκό

In the background ... benefit from Rinaldi for Panathinaikos

An economic benefit is likely to arise for Panathinaikos from the possible relocation of Lautaro Ricardo to Italy.

Does Lautaro Rinaldi also bring money?

In Italy, and in Brescia in the Serie B, it is very likely that the Argentine striker will continue his career, who has not helped racing the clover since last summer that was won and not counted by Marinos Ouzounidis. This is what the neighboring country means in recent days and "Calciomercato" gives good prospects for a happy end.

Indeed, as Kostas Manoloudakis said in the air of FM 94.6, it is likely that Panathinaikos will also benefit financially (in addition to the money he will escape from the contract he will "break") with the 23-year-old who, despite the 16 Stakes last season did not score.
===Στο βάθος… όφελος από Ρινάλντι για τον Παναθηναϊκό

Οικονομικό όφελος είναι πιθανό να προκύψει για τον Παναθηναϊκό από την πιθανή μετακίνηση του Λαουτάρο Ρινάλντι στην Ιταλία. 

Φέρνει και χρήματα ο Λαουτάρο Ρινάλντι; 

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Μπρέσια που αγωνίζεται στην Serie B είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δεν έχει βοηθήσει αγωνιστικά το «τριφύλλι» από πέρυσι το καλοκαίρι που αποκτήθηκε και δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αυτό αναφέρουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας τις τελευταίες ημέρες και το «Calciomercato» δίνει βάσιμες πιθανότητες για happy end. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πιθανό να αποκομίσει και οικονομικό όφελος ο Παναθηναϊκός (πέραν των χρημάτων που θα γλιτώσει από το συμβόλαιο που θα «σπάσει») με την μετακίνηση του 23χρονου, που παρά τις 16 συμμετοχές που έκανε την περυσινή σεζόν δεν κατάφερε να σκοράρει.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου