ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ζητάει να μείνει ελεύθερος ο Ντιέγκο Κόστα!

He asks Diego Costa to be free!

With his written statement, Diego Costa has revealed that he has already decided to continue his career and asks Chelsea to ... release him!


The Spaniard's Chelsea's aggressive coachman is doing well. The player refuses to return to England to start workouts, as long as he is not counted by Antonio Conte and in a written statement he asks to leave him free!

"I have to go back to Atletico Madrid, and there seems to be a stalemate with Chelsea who does not want to leave me, but I think everything will be resolved on my return to Spain," he says. See what the Blue reaction will be.
===Ζητάει να μείνει ελεύθερος ο Ντιέγκο Κόστα!

Με γραπτή του δήλωση, ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε πως έχει ήδη αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του και ζητά από την Τσέλσι να τον... απελευθερώσει!

Το σίριαλ του Ισπανού επιθετικού με την Τσέλσι καλά κρατεί. Ο παίκτης αρνείται να επιστρέψει στην Αγγλία για να ξεκινήσει προπονήσεις, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και με γραπτή του δήλωση ζητάει να τον αφήσουν ελεύθερο!

"Ο προορισμός μου έχει επιλεγεί ήδη. Πρέπει να γυρίσω στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως φαίνεται υπάρχει ένα αδιέξοδο με την Τσέλσι που δεν θέλει να με αφήσει. Πιστεύω όμως πως τα πάντα θα λυθούν με την επιστροφή μου στην Ισπανία", αναφέρει χαρακτηριστικά και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Μπλε.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου