ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Αποκλεισμός-σοκ για Αμβούργο και Κυριάκο!

Exclusion-shock for Hamburg and Kyriacos!

With Kyriakos Papadopoulos playing basic, Hamburg experienced a shock-win from Osnabrik with a score of 3-1.
Difficult qualification for Wolfsburg, 1-0 to Eintracht Nordderstedt.

Withdrawing from the penultimate 3rd Division Osnabruck, Hamburg met with Kyriakos Papadopoulos in the 90 minutes of the match. Sahran, Haider and Arslan with a 39 ', 61' and 71 'goals scored for the home team, while Woods with a penalty shoot-out reduced to 3-1 for Hamburg without being enough to avoid The big surprise.
Leipzig was sweeping against Dortmergringen after being away from home 5-0. Two goals scored by Sabiccer and one by Werner, Poulsen with a penalty kick and Keita. Difficult qualification for Wolfsburg 1-0 out of Eintracht Nordsterns with goal of Ignacio Kamatsch in 59 '. Hannover scored easily with 6-2 as Bonner, as Bochum has managed 5-2 away from Nottingen also away from her stadium.

Analytically the results of Sunday 13/8 of the first round of the German Cup:

Munich 1860-Ingolstadt 1-2
Osnabruck - Hamburg 3-1
Bonner - Hannover 2-6
Dortmergingen - Leipzig 0-5
Schwanfurth - Sanchhausen 2-1
Morlautern - Greuther Furt 0-5
Düsseldorf - Bochum 2-5
Eintracht Nordstedt - Wolfsburg 0-1
===Αποκλεισμός-σοκ για Αμβούργο και Κυριάκο!

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να παίζει βασικός, το Αμβούργο γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Όσναμπρικ με σκορ 3-1. Δύσκολη πρόκριση για τη Βόλφσμπουργκ, 1-0 την Άϊντραχτ Νόρντερστεντ. 

Τον αποκλεισμό από την προτελευταία της 3ης κατηγορίας Όσναμπρικ, γνώρισε το Αμβούργο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ν’ αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Οι Σάβραν, Χάιντερ και Αρσλάν με γκολ στο 39’, στο 61’ και στο 71’ σφράγισαν την πρόκριση για την γηπεδούχο, ενώ ο Γουντ με πέναλτι, μείωσε σε 3-1 για το Αμβούργο, δίχως αυτό να είναι αρκετό ώστε ν’ αποφευχθεί η μεγάλη έκπληξη. 
Η Λειψία ήταν σαρωτική απέναντι στην Ντόρφμερκίνγκεν αφού επικράτησε εκτός έδρας με 5-0. Δύο τέρματα σημείωσε ο Σάμπιτσερ και από ένα ο Βέρνερ, ο Πόουλσεν με πέναλτι και ο Κεϊτά. Δύσκολη πρόκριση για την Βόλφσμπουργκ που επικράτησε 1-0 εκτός έδτας της Άιντραχτ Νόρντενστεντ με γκολ του Ιγκνάσιο Καμάτσο στο 59’. Εύκολες νίκες σημείωσαν το Αννόβερο που σκόρπισε με 6-2 την Μπόννερ, όπως και η Μπόχουμ που επικράτησε 5-2 της Νότινγκεν επίσης μακριά από το γήπεδο της. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής 13/8 του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας: 

Μόναχο 1860-Ίνγκολσταντ 1-2 
Όσναμπρικ – Αμβούργο 3-1 
Μπόννερ – Αννόβερο 2-6 
Ντόρφμερκίνγκεν – Λειψία 0-5 
Σβάινφουρτ – Σαντχάουζεν 2-1 
Μορλάουτερν – Γκρόιτερ Φιρτ 0-5 
Νότινγκεν – Μπόχουμ 2-5 
Άιντραχτ Νόρντεστεντ – Βόλφσμπουργκ 0-1 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου