ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σιλά

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο ΣιλάPlayer of Panathinaikos Sila

According to information, Panathinaikos found both Rehn and Yakubba Sila, who is expected tomorrow in Athens.

The replacement of Carlos Zeca on the middle line, after his transfer to Copenhagen, was looking for Panathinaikos and found him in the face of Yakubba Sila.

Since the Danes were sure to raise their bid, the "green" had already begun contacting the player to fill his gap as a partner of Dimitris Kourbeli, with 26-year-old Usan Kulibali playing with him Marina Ouzounidis.

Thus, contacts with Rehn began with the exclusive rights of the player and the agreement on his lending was not delayed.

Of course, Sila is currently not in France, but in his native country by participating in preparation for the crucial World Cup match against Morocco, scheduled for Friday.

But it is expected to secure a special license to make a trip ... lightning to Athens, sign his new contract and return back to Mali.
===Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Σιλά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε τόσο με την Ρεν, όσο και με τον Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος αναμένεται μέχρι αύριο στην Αθήνα.

Τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μετά την μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη, έψαχνε ο Παναθηναϊκός και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιακούμπα Σιλά.

Από τη στιγμή που οι Δανοί ήταν σίγουρο οτι θα ανέβαζαν την προσφορά τους, οι «πράσινοι» είχαν ήδη αρχίσει τις επαφές για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του ως παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον 26χρονο συμπαίκτη του Ουσμάν Κουλιμπαλί να προκρίνεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Έτσι, ξεκίνησαν οι επαφές με την Ρεν που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του παίκτη και η συμφωνία για τον δανεισμό του δεν άργησε να επέλθει.

Βέβαια, ο Σιλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στην Γαλλία, αλλά στην πατρίδα του, μετέχοντας στην προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Μαρόκο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή.

Αναμένεται όμως να εξασφαλίσει ειδική άδεια, προκειμένου να κάνει ένα ταξίδι... αστραπή στην Αθήνα, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επιστρέψει πίσω στο Μάλι.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου