ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παίρνει ευκαιρία και ο Μίλιτς

Milic also gets a chance

Crveny Milic is also preparing to take his chances from Leasing and it is quite possible that this happens with Atromitos.
The first thoughts of the Greek coach.

Protos continues under the beams and probably Nicholas remains as the one stopper. For the other position favorite is Botias and while Cisse is there. As for both ends of the defense for the Atromite on the left, Milic can take the opportunity and right Omar.

Axis with Roma and Ojitza and one of Fortuny / Marin for the position of the team leader. There are several versions in the winger, and it seems that Jourdjevic is the keyboat.
====Παίρνει ευκαιρία και ο Μίλιτς

Ο Χρβόγιε Μίλιτς ετοιμάζεται και αυτός να πάρει τις ευκαιρίες του από τον Λεμονή και είναι αρκετά πιθανό αυτό να συμβεί με Ατρόμητο. Οι πρώτες σκέψεις του Έλληνα κόουτς.

Ο Προτό συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια και πιθανώς και ο Νικολάου να παραμένει ως ο ένας στόπερ. Για την άλλη θέση φαβορί δείχνει ο Μποτία και ενώ υπάρχει και ο Σισέ. Ως προς τα δύο άκρα της άμυνας για τον Ατρόμητο αριστερά ο Μίλιτς μπορεί να πάρει την ευκαιρία και του και δεξιά ο Ομάρ.

Άξονας με Ρομαό και Οτζίτζα και έναν εκ των Φορτούνη / Μάριν για την θέση του επιτελικού χαφ. Στα εξτρέμ υπάρχουν αρκετές εκδοχές ενώ φαίνεται πως για βασικός φορ προορίζεται ο Τζούρτζεβιτς. 

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου