ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόβλημα με Μεντί

Problem with Mendi

Benjamed Menti was injured in the City's match against Crystal Palace and will travel to Barcelona for knee exam.

Manchester City's 23-year-old lefty retired team wounded from the Crystal Palace showdown at 29 'and will travel to Barcelona to see how serious his knee injury is.

This journey is a common practice for citizens, who in similar cases take the view of Dr. Ramon Thugat, as happened last December, and with De Brouenne, Cobani. Mendi did not appear on Monday's training, although Guardiola had left open the possibility of fighting Shakhtar.
===Πρόβλημα με Μεντί

Ο Μπενζαμέν Μεντί τραυματίστηκε στο ματς της Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας και θα ταξιδέψει μέχρι τη Βαρκελώνη για εξετάσεις στο γόνατο.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο 29’ και θα ταξιδέψει μέχρι τη Βαρκελώνη, προκειμένου να δει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του στο γόνατο.

Αυτό το ταξίδι είναι συνηθισμένη πρακτική στους πολίτες, που σε ανάλογες περιπτώσεις παίρνουν την άποψη του γιατρού Ραμόν Θουγκάτ, όπως συνέβη πέρυσι και με τους Ντε Μπρόινε, Κομπανί. Ο Μεντί δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, παρότι ο Γκουαρδιόλα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη Σαχτάρ.  

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου