ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Επέμβαση για Παπανικολάου, αμφίβολος για το ντέρμπι

Intervention for Papanikolaou, doubtful about derby

Kostas Papanikolaou will undergo left ankle surgery and will remain out of action for about 10 days.
Doubtful for the match against Panathinaikos.

For about 10 days Kostas Papanikolaou will be out of action, as he will undergo left ankle surgery. The 27-year-old forward did not fight against Maccabi as he had annoyances at that point.

He will be absent from Olympiacos' friendly friendly matches in Istanbul (starting on Thursday, 28/9 against Besiktas), and his participation is dubious for the Greek Championship premiere, in which the Piraeus hosts in the (closed) Panathinaikos (8/10). Probably will be ahead of the match, but it is certain that even if he does, he will be unprepared.

The Olympiacos OE update:

"Kostas Papanikolaou will be presented on Monday night for osteochondral detachment surgery from the left ankle.

The International Forward will be out of the race for 7-10 days. "
=== Επέμβαση για Παπανικολάου, αμφίβολος για το ντέρμπι

Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες. Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Για περίπου 10 μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο. Ο 27χρονος φόργουορντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μακάμπι καθώς είχε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο.

Θα απουσιάσει από τις ερχόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (με αρχή την Πέμπτη, 28/9, απέναντι στην Μπεσίκτας) και η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται αμφίβολη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, στην οποία οι Πειραιώτες υποδέχεται στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (8/10). Πιθανότατα θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς, αλλά το σίγουρο είναι πως ακόμη και αν τα καταφέρει, θα παρουσιαστεί ανέτοιμος.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο.

Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα 7-10 ημερών".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου