ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα ξεκαθαρίζει του Μανωλά, μεγάλος κίνδυνος να χάσει τα μπαράζ

Article CoverToday he clears Manola, a great danger of losing the barrage

Kostas Manolaas will be examined today to determine the exact length of his absence.
In Italy they talk about a muscle injury that may leave him a knockout from the playoffs for the World Cup.

The Greek Opper left a wounded man from Saturday's Roma match with Napoli, which is likely to deprive him of the barrage that Greece's National Championship will be awarded in November to qualify for the World Cup.

In the meantime, Manolaz will be tested to show the amount of muscle injury he has suffered, but the estimates of the medical staff of the Roma are not good.

According to Italian reporters, Manolaz is in danger of staying out for a month, which will leave him a knockout of the two games Greece has to qualify for the finals in Russia.


The National Team, which will learn its opponent on the playoffs on Tuesday, will face one of Italy, Croatia, Switzerland, or Denmark in games to be held from 9 to 11 and from 12 to 14 November.
===Σήμερα ξεκαθαρίζει του Μανωλά, μεγάλος κίνδυνος να χάσει τα μπαράζ

Ο Κώστας Μανωλάς σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Στην Ιταλία κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό που ίσως τον αφήσει νοκ-άουτ από τα πλέι οφ για το Μουντιάλ.

Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ρόμα με τη Νάπολι, κάτι που είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή από τα μπαράζ που θα δώσει μέσα στον Νοέμβριο η Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα στη μέρα ο Μανωλάς θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του μυϊκού τραυματισμού που έχει αποκομίσει, ωστόσο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ρόμα δεν είναι καλές.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ ο Μανωλάς κινδυνεύει να μείνει εκτός για ένα μήνα, κάτι που θα τον αφήσει νοκ-άουτ από τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει η Ελλάδα για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.


Η Εθνική ομάδα, η οποία θα μάθει την Τρίτη τον αντίπαλό της στα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλία, Κροατία, Ελβετία, ή Δανία σε παιχνίδια που θα διεξαχθούν από τις 9 ως τις 11 και από τις 12 ως τις 14 Νοέμβρη. 

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου