ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Προλαβαίνει Ξάνθη ο Ελμπάζ, δεν ρισκάρει ο Ανιέτε!

Προλαβαίνει Ξάνθη ο Ελμπάζ, δεν ρισκάρει ο Ανιέτε!Xanthi Elmbas advances, Aniete does not risk!

Elli Elbaz has trained in today's training and everything seems to be ahead of the match with Xanthi.
Difficult Aniete with the Akrites, like Kittabala.

With a lesser problem, Apollo Smyrna will appear on Sunday with a rival Xanthi in Rizoupoli.

Zoran Vulic saw in his training today Eli Elbaz to take most of her and shout "present" for the game with the Akrites. The Israeli party is expected to be ready by Sunday and will be in the shots of the Croatian technician.

On the other hand, Antonio Aniete, who is doing more conservative workouts as his injury is more serious, seems unlikely for another match, and Linel KitaBalla will be hard to beat. Also, Yiannis Kontoes is expected to be a ready war.

Before the start of the training, the blue-whites saw the match against Corfu with Voulic to make his comments to his footballers!
===Προλαβαίνει Ξάνθη ο Ελμπάζ, δεν ρισκάρει ο Ανιέτε!

Ο Έλι Ελμπάζ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση και όλα δείχνουν πως θα προλάβει το ματς με την Ξάνθη. Δύσκολα ο Ανιέτε με τους Ακρίτες, όπως και ο Κιταμπάλα. 

Με ένα λιγότερο πρόβλημα φαίνεται πως θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Ξάνθη στη Ριζούπολη. 

Ο Ζόραν Βούλιτς είδε στην σημερινή προπόνηση τον Έλι Ελμπάζ να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της και να φωνάζει «παρών» για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. Ο Ισραηλινός φορ αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή και θα βρίσκεται στα πλάνα του Κροάτη τεχνικού. 

Αντιθέτως, εκτός φαίνεται πως θα είναι για ακόμη ένα ματς ο Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος κάνει πιο συντηρητικά προπονήσεις καθώς ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός, ενώ και ο Λινέλ Κιταμπάλα δύσκολα θα προλάβει. Επίσης, ο Γιάννης Κοντοές αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος. 

Πριν την έναρξη της προπόνησης δε, οι κυανόλευκοι είδαν σε βίντεο το ματς με την Κέρκυρα με τον Βούλιτς να κάνει τις παρατηρήσεις του στους ποδοσφαιριστές του! 
Πηγή: Σπορ FM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου