ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αναστασιάδης: «Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ»

Anastasiadis: "It's in PAOK's hand"

For the big Sunday derby between Olympiacos and PAOK, the former coach of the "black and white" Angel Angelos Anastasiadis spoke.

Anastasiades was the coach of the team in the last double of "black and white" in "Karaiskakis" in December 2014.

In detail what he said about the upcoming game in the "Metrosport" newspaper:

"Olympiacos is not in good shape. He also had a match with Barcelona and that will surely add fatigue to his players' feet. PAOK is fresher, can win, has strength as a team ".

For the polish, with PAOK, the coach, the space until the end of the year is very critical for Bickel's attempt to get the title: "PAOK can escape the scoring this season. The period we are in is very crucial. Olympiacos and AEK also have games in midweek. One team plays with Barcelona and the other with AC Milan. This brings fatigue. PAOK has no such issue. "

The most important thing, however, is that this PAOK is showing all the weapons to finish first in the race: "PAOK has the power, it has the players to win everywhere in every seat. It's up to him to do it. It will be seen in the grass if it does. "

===Αναστασιάδης: «Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ»

Για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην προπονητής των «ασπρόμαυρων», Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Αναστασιάδης ήταν ο προπονητής της ομάδας στο τελευταίο διπλό των «ασπρόμαυρων» στο «Καραϊσκάκης», τον Δεκέμβριο του 2014.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το επερχόμενο παιχνίδι στην εφημερίδα «Metrosport»:

“Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είχε και το ματς με την Μπαρτσελόνα και αυτό σίγουρα θα προσθέσει κούραση στα πόδια των παικτών του. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο φρέσκος, μπορεί να κερδίσει, έχει ισχύ ως ομάδα”.

Για τον πολυνίκη, με τον ΠΑΟΚ, προπονητή, το διάστημα μέχρι το τέλος του έτους είναι πολύ κρίσιμο για την προσπάθεια που κάνει ο Δικέφαλος να πάρει τον τίτλο: “Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεφύγει στην βαθμολογία αυτή την περίοδο. Είναι πολύ κομβική η περίοδος που διανύουμε. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν και παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Η μία ομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα και η άλλη με την Μίλαν. Αυτό φέρνει κούραση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοιο θέμα”.

Το βασικότερο, όμως, είναι ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δείχνει να διαθέτει όλα τα όπλα για να τερματίσει πρώτος στην κούρσα: “Ο ΠΑΟΚ έχει την ισχύ, διαθέτει τους παίκτες για να κερδίσει παντού, σε κάθε έδρα. Είναι στο χέρι του να το κάνει. Θα φανεί στο χόρτο αν τα καταφέρει”.

Από thessports.gr 
Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου